marți, 4 mai 2010

Iubitei mele, L.

Ce zi superbă de mai! Mai ales pentru faptul că tot Universul va gravita, astăzi, în jurul existenței tale. Adică așa aș vrea eu să se-ntâmple.. Ai merita, să știi!

Astăzi sunt pe jumătate fericită. Pentru că este ziua ta de naștere, iar dacă te-aș avea lângă mine, te-aș înnebuni cu drăgălășenii. Dar mi te-a înghițit Bucureștiul ăla nesătul, așa că sunt nevoită să aștept până când job-ul ăla al tău fermecat îți va îngădui măcar două zile libere. Să mergem la cabana aia care până la urmă nu a mai ars..

Lioara, îmi doresc multe pentru tine. Vreau să ți se întâmple numai lucruri pozitive. Vreau să faci alegerile bune pentru tine, nu pentru alții. Să ai curaj să dai la o parte oamenii lacomi, care te sufocă și să te înconjori de oameni noi, frumoși, calzi, pozitivi. Vreau să te știu așa cum ai fost în uichendul trecut. Să mă suni de departe și să-mi spui că ești relaxată, te distrezi și că te simți liberă. Vreau să o descoperi pe Lioara cea plină de viață și aventurieră (nu la modul acela neortodox..). Și vrei să știi ceva? Nici nu va fi greu să realizezi lucrurile astea, pentru că eu te cunosc bine și știu că ești la fel ca și mine :)). Nu, am glumit. Tu ești mult mai cu picioarele pe pământ, dar nu strică nici să te inspiri câteodată de la alții :)

TE și astăzi mi-aș fi dorit să fim la Sibiule. Să te serbăm, în lumea noastră veche.. În situația dată.. te rog să ai grijă de tine. Universul te pândește la fiecare pas. Te pup de nu te vezi! Și odată cu mine și restul prietenilor tăi din Făgă - Alin, familiile noastre, Mangi, băieții de la club, în special Mike, apoi Vio, Țache, fetele etc. Probabil că și Pepe, dar nu bag mâna-n foc..

Îți aduci aminte de asta? A fost tot de ziua ta, acum ceva mai mulți ani :))

Iar astea.. în anii ce au urmat






Ți-ai pus vreo dorință astăzi?

6 comentarii:

viomor spunea...

Da, corect: LA Multi Ani Lioara !!!
Iti doresc in viata sa nu fii "cuminte" ci numai "cu minte" !

vio

Alina Roman spunea...

Deci poza de jos e betoanaaaaaaa :D:D:D:D
LA MULTI ANI LIOARAAAAAA!

Ralux spunea...

Aia de jos, ultima? da, e betoanca! :))

Vasia spunea...

La Multi Ani Lioara!!! sa fi mereu vesela, asa cum toti ne amintim de tine:)

Ralux spunea...

Uite-l și pe Vasia. Hello! :)

Ralux spunea...

Lioara vă mulțumește pentru cuvinte și urări..