joi, 20 mai 2010

Avem concert !!!! Dați năvală!

Concertul se va întâmpla sâmbătă, nu duminică, deci este un motiv în plus de a ieși din casă. Și avem blues. O seară frumoasă cu Rares Totu, deja un obișnuit de-al casei!

De la Vio citire:

Stimate fagarashence si fagarasheni,

Banuiesc ca o parte din Dvs. nu cunosc prea bine cine este Raresh Totu. Am sa va fac un mic rezumat. S-a nascut la Cluj in 1965 si in frageda tinerete a cantat cu Semnal, Progresiv TM, Metrock, Compact. In 1987 a infiintat prima lui trupa: Trans Express, si in acelasi an a primit de la presa de specialitate titlul de "Cel mai bun chitarist rock" din Romania. Dupa 1990 a activat intens cu formatia respectiva in Ungaria iar in 1992 a primit titlul de "Cel mai bun chitarist rock" din Ungaria. Exista pe YouTube o inregistrare din 1991 cu Trans Express cantand in Budapesta in fata a mii de spectatori:



In 2003 Raresh a infiintat trupa Midnight Express, o mostra audio din aceasta perioada:



Ultimul proiect Raresh Totu este Rares Totu Blues X-perience, trupa ce va canta sambata, 22 mai, ora 21:30 la CoverClub Fagaras ! Cu aceasta formula:



Alaturi de Raresh vor fi alte doua nume de valoare din rock-ul romanesc: Paul Baciu (bas) si Lucian Cioarga (tobe), muzicieni ce au cantat printre altele cu formatiile Compact, Vama Veche, Sarmalele Reci, etc. plus doua tinere talente: Cosmin Farcas la orga Hammond si Alexandra Craescu solista vocala.



Un eveniment muzical ce nu poate fi ratat de amatorii de rock din Fagaras !!! Si aduceti si prietenii Dvs. !

vio & CoverClub

ps. Taxa de artist va fi ca de obicei modica: 10 lei pentru tineri si pensionari, 15 lei pentru cei cu averi mari.
pps. Alte informatii la 0721 547225
ppps. Sunt multzi ce striga in gura mare: "in orasul asta nu se intampla nimic!" ... dar atunci cand se intampla cate ceva nu participa ... ia lasatzi comoditatea excesiva la o parte si nu mai motivati absenta prin perioada de criza, hai sambata in Cover !!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

tipa asta nu a fost la megastar?

Ralux spunea...

Esti perspicace. Da, a fost..