vineri, 13 noiembrie 2009

Liber la sex si droguri!




A dat boala în politicienii români cu virusul „Referendum“ de tip PDL şi de tip PNL. Dar nu de dragul cetăţeanului ci pentru o prezenţă mai mare la urne şi un număr mare de voturi. Mai puţini parlamentari şi liber la sex şi droguri - asta pretind cele două referendumuri. Cetăţenii din judeţul Braşov sînt invitaţi la urne în data de 6 decembrie, de Sfîntul Nicolae, pentru a-şi exprima opţiunea în privinţa drogurilor şi prostituţiei. Iniţiativa aparţine preşedintelui CJ Braşov, liberalul Aristotel Căncescu, susţinut de membrii PNL, PSD şi UDMR din forul legislativ judeţean. Căncescu susţine că se impunea acest referendul pentru că în judeţul Braşov consumul de droguri a devenit alarmant, la fel ca şi prostituţia. În Făgăraş însă, conform declaraţiilor şefului Serviciului Judiciar din cadrul Poliţiei Municipale Făgăraş, Dan Comaniciu, consumul de droguri este zero. Iar în privinţa prostituţiei, aceeaşi sursă susţine că aceasta tinde spre zero. Mulţi localnici consideră că fondurile publice care se vor cheltui pentru acest referendum puteau fi repartizate pentru construirea şoselei de centură pentru a proteja casele făgărăşenilor de pe străzile D-na Stanca, Narciselor, Negoiu, Unirii şi Tăbăcari unde a fost direcţionat traficul greu, pentru asfaltarea străzilor uitate de aleşii locali, pentru canalizare sau locuinţe sociale. Următorul text este un pamflet şi trebuie tratat ca tare.


Denumiri noi în municipiu


Aseară am avut un vis ciudat. Se făcea că sînt în anul 2015. M-am trezit şi am luat-o la plimbare. Pe strada mea, Bulevardul Unirii Trupeşti, rebotezat aşa în 2010, după ce referendumul a decis legalizarea drogurilor si prostituţiei, era destul de pustiu. Fetele îşi făceu somnul regulamentar, şi pe stradă întîlneai doar micii tarabagii care vindeau cînepă proaspătă, produsă în grădinile făgărăşene. Un grup de eleve mergea la şcoală, spre Grupul Şcoalar de Arfe şi Meseriaşe. Fetele erau foarte concentrate pentru că de examenele dure la oral depindea tot viitorul lor. Dacă nu reuşeau să termine cu note mari şi să fie admise la Facultatea de Limbi ( amplasată în sediul Fostei Băi Comunale, renovată în regim de urgenţă) nu aveau săracele niciun viitor. Erau declarate doar ucenice, dar asta doar dacă făceau cursuri la Casa de Cultură, la cele două secţii de trombon sau flaut.

Decan PeNaL


Făgăraşul este renumit în ţară pentru învăţămîntul de calitate, şi cadrele didactice, în marea majoritate foste curve politice de top, nu fac rabat la calitate. Decan e chiar domnul Doctor potent de a fost cîndva la PeNaLe. Doar cele mai versate eleve ajung în bordelurile făgărăşene, restul făcîndu-şi veacul pe locul unde trebuia să treacă centura. Apropo de centură, pentru ea nu au mai fost bani, că numai referendumul iniţial a costat 4 miliarde de lei vechi. Ca să nu mai pun la socoteală celelalte de genul: Marijuana sau cocaină, Prostituate autohtone sau din ţări exotice, Legalizarea traseismului politic, Fumuri pentru conducători, Tromboane pentru politicieni şi aşa mai departe. Cîţiva biciclisti, drogaţi regulamentar merg voioşi către Combinatul de Prezervative Făgăraş. E bine de ei, că sînt încă în putere şi lucrează pe salariu. Bieţii pensionari stau la coadă cîte 5 ore la viagra compensată şi nu au bani să meargă la bordeluri centrale. Singurele pe care şi le permit sînt cele din cartierul Galaţi. Mai prind şi ei săracii, în preajma alegerilor, cîte o tinerică de clasă la Orgia Pensionarilor.

Văi turistice specializate



Pe DN1 e plin de maşini care merg spre văile turistice ale Munţilor Făgăraş. ,,Văile“ le zicea în trecut, acum au fost şi ele rebotezate după modelul ,,Cracii Doamnei“ . Acum sînt Cracii Sebeş, Cracii Dejaniului, Cracii Sîmbetei şi aşa mai departe. Acolo sînt bordelurile cele mai de lux şi marihuana cea mai proaspătă. Se vînd şi obiecte de artizanat ca ,,bonk-uri“ , pipe şi joint-uri, toate frumos încrustate cu motive tradiţionale. Singura instituţie mai înfloritoare decît prostituţia este biserica. Prin grija CJ, acelaşi cu referendumul de patru miliarde, s-a terminat, în sfîrşit, şi catedrala şi încă vreo 3 biserici în Făgăraş. Seara oamenii merg la bordel şi dimineaţa rup uşa la biserici să se pocăiască. Bine, unii merg şi pentru mirosul de haşiş din cădelniţă. Dar asta e altă poveste.

Explozie de turişti


Singura chestie care nu îmi place în Făgăraş este că nu mai cunoşti pe nimeni. Sînt atîţia turişti sexuali şi drogaţi veniţi în vizită că abia te mai întîlneşti cu un cunoscut. Dar important este că avem şi noi acum o industrie cu care să ne mîndrim şi care a luat locul combinatului cu renume chimic. Şi chiar dacă nu am avea nu ne-ar mai păsa că sîntem drogaţi non stop. Cu droguri uşoare bineînţeles, că doar nu toţi sîtem parveniţi să ne permitem prafuri. Alea sînt pentru bogaţi şi politicieni. Dar măcar acum se înţeleg mai bine şi în Consiliul Local e armonie. Se mai trezeşte cîte unul să se pună contra dar e taxat imediat ,,Ce bă Traiane, Ioane, Virgile, Cornele, Ovidiule, Cătăline, Luciene, iar aţi venit trezi la şedinţă?“. M-am plimbat destul azi, s-a făcut deja seară, şi trebuie să las loc celor care muncesc: prostituatele şi dealeri. Iar am uitat să merg la Asistenţă Socială să îmi iau joint-urile. Mă omoară nevastă-mea. Are şi ea dreptate. De muncit nu muncesc că nu sînt femeie şi nici homosexual, pentru sex nu o plătesc, şi m-au dat şi afară de la Uzina de Vibratoare Speciale. (Potentius Cînepa)

Niciun comentariu: