marți, 18 mai 2010

Rugăminte

Sper să nu devină un obicei ca la fiecare doi ani să mai moară câte un Alexandru! RIP!

Călcat de o maşină pe o trecere de pietoni din Mexic

Alexandru Irimie se afla în vacanţă împreună cu mai mulţi prieteni din Germania.Tânărul vroia să exploreze lumea, dar soarta a fost mult prea crudă cu el. A murit la doar 23 de ani şi a fost condus pe ultimul drum de sute de prieteni.

Tânărul a plecat vinerea trecută în excursie în Mexic şi în cea de-a doua zi a vacanţei a fost lovit de maşină.

Prietenii şi cunoscuţii lui Alexandru Irimie sunt în stare de şoc după ce au aflat că tânărul şi-a pierdut fulgerător viaţa. Sute de oameni au participat marţi la înmormântarea celui care era, doar cu câteva zile înainte, plin de viaţă şi energie.

,,Alex iubea muzica, era fascinat de chitară şi dornic să exploreze şi să călătorească. A absolvit Universitatea Tehnică din Munchen, una din cele mai bune din Europa, şi era masterand. Împreună cu doi prieteni germani a plecat în Mexic pentru că era fascinat de cultura mayaşă şi vroia să afle mai multe chiar la faţa locului. Când a ajuns l-a sunat pe tatăl său să îl asigure că totul este bine. La doar o zi distanţă părinţi au fost informaţi de consulul din Mexic de faptul că Alexandru se afla în comă", spune unul dintre prietenii tânărului.

Toţi cei care l-au cunoscut spun că soarta a fost mult prea crudă cu el. „E trist că la doar câţiva ani după ce am terminat liceul şi ne-am răspândit în toată lumea, ne-am reunit la mormântul lui Alexandru. Durerea este mare, pentru că realizăm cât de scurtă şi iluzorie este de fapt viaţa. Sperăm să îi putem ajuta pe părinţi lui Alex să treacă peste acest moment greu", spun prieteni lui Alexandu Irimie.

Loviţi în plin de o maşină

Camerele de supraveghere din Ciudad de Mexico au imortalizat ultimele clipe din viaţa tânărului şi a prietenilor lui. După ce s-a uitat pe o hartă, a trecut pe culoarea verde la o intersecţie şi a fost surprinşi de o Toyota condusă de o localnică de 52 de ani. Unul dintre germani a murit pe loc în urma impactului, iar Alexandru a suferit multiple fracturi, a intrat în comă şi a murit după câteva ore.
(Alin Bujor, sursa: Adevărul)

Niciun comentariu: