miercuri, 12 mai 2010

Nu ne mai umiliți !

Cât mai au tembelii ăștia de gând să facă experimente cu viețile noastre?!?
Nesătuilor, nu vă ajunge ce-ați făcut din noi? Niște monștrii, care-și omoară frații pentru un petic de pământ, părinții pentru că nu ne-au dat 10 lei, copiii pentru că plâng de foame? Nu sunt și așa prea mulți bătrâni în stradă, bolnavi, nemâncați, murdari, agresați? Cât mai aveți de gând să vă mai jucați cu viețile noastre?

Președinte tembel ce ești, cum îți permiți tu să mă înveți pe mine sau pe mamele românce când trebuie să aibă copii? Noi nu avem dreptul ăsta? Numai doamnele cu bijuterii și Vuitoane? Cum îți permiți, măi tembelule, să zici așa ceva? "Pot să vă spun cu oarecare demnitate că dacă vrei să faci un copil, trebuie să ştii ce e aia, trebuie să-i poţi cumpăra pamperşi." Idiot diform ce ești! Tu și ăia care te-au votat și pe care i-ai prostit și cărora le râzi acum în nas.

Vrei să ne extermini? Să transformi țara asta amărâtă într-un mare lagăr?


Cine naiba m-a pus să fac facultate? Nu puteam să plec naibii, imediat după absolvirea liceului, afară? La muncă, domnule președinte, nu la ținut discursuri europarlamentare sau la făcut hăinuțe pentru păpușele. Aș fi fost cu totul alt om acum și aș fi trăit într-o lume mai demnă.

Nu blestem, dar îți transmit ceva: toată ura, toate lacrimile și adâncul ăsta sentiment de frustrare pe care ni le băgați pe gât zi de zi să vi se întoarcă înzecit. Să sufere părinții voștri, surorile, frații, soțiile și copiii! Pe atât de rău pe cât ne chinuiți acum pe noi, restul.. Jigodiile ca voi nu știu ce-i aia rușine și umilință. Tocmai de aceea trebuie să învățați, cândva! Că prea vă credeți zei.

Care este răspunsul preafericitului președinte la întrebarea "Ce ne oferiți dumneavoastră pentru un viitor? Nu un viitor bun, dar un viitor.." Același!


Și-acum râdeți cu gura până la urechi! Dacă mai puteți..

Niciun comentariu: