joi, 18 martie 2010

Te iubesc?

Cineva mi-a spus că mă iubește, după zeci de ani.. Nu mi-a spus, mi-a scris de fapt. Și m-am blocat. Am înghețat. Nu am știut cum să reacționez. Mi-au revenit imagini. S-au amestecat cu discuții, certuri, tensiuni. Cu vorbe grele și priviri tăioase. Și în gând m-am întrebat "De ce mă iubești? De ce nu mi-ai spus-o niciodată astfel încât să pot reține imaginea asta? Să te văd în fața ochilor când îmi spui că mă iubești. De ce mi-ai scris-o? Și de ce acum, în momentul ăsta? Ce impuls, de unde a venit? Oare nu m-ai iubit și până acum?".

Apoi m-am întrebat pe mine. "Tu iubești? I-ai spus asta vreodată?"

Am răspuns ca o proastă. ":)"

Mai am încă mult de învățat! Și vindecat..

3 comentarii:

Tasha spunea...

Ralu,sa nu te mire,nu toti barbatii fac declaratii,unii prefera s-o arate iubirea ,nu s-o spuna...stii ceva?ii prefer pe primii...bucura-te ca esti iubita si iubeste pe masura!

Ralux spunea...

Tasha, te rog să mă crezi că este ceva mult mai adânc, decât dacă ar fi venit din partea unui bărbat.. Alinul meu o spune și mi-o arată de mă satur eu câteodată, deci sunt o norocoasă nenorocită, din punctul ăsta de vedere :)
Însă îți mulțumesc pentru sfat!

Alina Roman spunea...

Am patit-o si eu ralu si stii asta foarte bine. Si mi-am pus aceleasi intrebari. Si am primit raspuns sec: ti-am aratat, nu ti-am spus.
Prea tarziu insa.....