joi, 4 martie 2010

Altceva!

Pe Alina Zară am admirat-o în urmă cu ceva ani. Apoi.. așa s-au învârtit lucrurile încât am ajuns să lucrez lângă ea. Prea puțin însă, pentru că la un moment dat a ales ALTCEVA! Cu toate că munca ei în presa din Făgăraș a rămas și acum în memoria multora. Ea a avut nebunia, curajul, dar și priceperea de a căuta ceea ce o împlinește. Nu i-a fost întotdeauna ușor, a muncit până și-a uitat de ea, a pierdut pe drum ceva oameni dragi, a suferit, dar s-a ridicat și s-a scuturat de pământ. A mers înainte și face lucruri minunate. Și pentru asta o admir și mai tare!

Despre Alina s-au scris multe. Și ea a scris multe și scrie în continuare. A realizat lucruri frumoase de când s-a desprins puțin de noi. Doar puțin! Acum este sufletul unor acțiuni.. tot așa.. de suflet. Și unele chiar mai mult decât atât.

Dacă nu v-a ajuns la urechi până acum semnătura "Agenția de Împlinit Dorințe", atunci cu siguranță o veți descoperi în curând. Tot mai mult. Pentru că așa este Alina. Reușește ceea ce-și propune. Iar eu chiar sunt mândră de chestia asta și îi urez mereu bafta maximă și să fie sănătoasă, pentru că mai are muuulte lucruri frumoase de realizat.


Cea mai recentă ispravă. A reușit din nou să mobilizeze, la nivel virtual, o groază de feisbuchiști (printre care și destui făgărășeni), care astăzi, la ora 13.00 își unesc forțele pentru o singura ființă - Magda Ciobanu. Campaniei i s-au alăturat Jurnalul Național ( http://www.jurnalul.ro/stire-lupta-cu-sistemul/impotriva-birocratiei-din-romania-pentru-viata-537511.html ), Evenimentul Zilei și Pro Tv.

Take a look!

http://agentiademplinitdorinte.blogspot.com/

www.chicd10.blogspot.com

www.suveicachicd10.blogspot.com

www.jurnaldemandra.blogspot.com

Niciun comentariu: