vineri, 5 martie 2010

Oi fi eu dereglată..

Mă ard degetele încă din februarie.. Am trecut peste zilele grețoase de 14 și 24.
Pe 24 februarie chiar am re-stabilit ziua de naștere a Mădălinei și am și serbat-o. Din greșeală, normal :) Dar ea s-a bucurat, săraca..

Acum însă urmează cea mai dezgustătoare dintre așa zisele sărbători - Ziua Femeii. Automat îmi fuge gândul la localurile pline de tinere încinse. De ce? Nu "de ce încinse", pentru că asta.. numai ele știu! Întrebarea completă era "De ce îmi fuge gândul la imaginea asta?". Pentru că asta e MODA, faaata mia! Umilitor!

Săptămâna trecută cineva m-a întrebat dacă nu vreau să merg și eu cu fetele sâmbătă (adică mâine) la Borcoman. S-a apropiat de mine și mi-a șoptit că "avem și streaptease".. Mi-a venit să sparg parbrizul mașinii! Măi, dar eu chiar am față de disperată? Ce să fac?! Să mă adun în haită și să salivez după niște uleioși libidinoși?! Nu mă atrag mușchii la un bărbat. Și nu apreciez dansul lasciv. Am alte preferințe la ambele capitole.

Dar vreau să cred că aș putea accepta o motivație bună. Dar să fie chiar bună. De exemplu.. eu știu.. "Îmi place să merg la streaptease de 8 martie pentru că vreau să râd de prietenele mele, alea momâi, în momentul în care vin flăcăii peste ele", sau.. "Am 55 de ani și oricum.. nu mai văd așa ceva acasă și mi-e dor să văd un corp tânăr". Nu știu, caut o explicație bună. Timp de 630 și ceva de zile stai cuminte acasă și încă din dimineața "zilei tale", nu știi cum să te destrăbălezi mai tare. "Waw, ne îmbrăcăm fain, le luăm pe fete, mergem să mâncăm bine, bem bine și seara ne rupem în figuri"!

Ne simțim libere dacă fugim o zi de iubiții sau soții noștri? Suntem mai fericite dacă lăsăm niște necunoscuți grețoși să ne atingă? Ne simțim mai femei dacă le și îndesăm niște bani? DE CE?

Pentru mine toate zilele de 8 Martie au fost zile ca toate celelalte. Alin (ce a fost înainte nu se socotește) nu m-a cadorisit cu lucruri, doar pentru că sunt femeie și este "ziua mea", sau este ziua dragostei. Lucru pe care expres i l-am cerut chiar eu. Nu scriu vorbe mari.. nu are rost. În sinea mea știu că lucrurile sunt mult mai simple decât atât și mai umane. Știi ce contează cel mai mult pentru mine? Ce mă liniștește, mă ajută și mă face fericită? Îmbrățișarea cuiva drag! Să fiu îmbrățișată o zi întreagă, dacă se poate! Dar din nou.. poate oi fi eu dereglată!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Fain Raluca ... mi-a placut scrierea ... si eu am cam aceleasi idei, chiar daca sunt de sex masculin (era sa zic "mascul" da' nu vreau sa ma dau mare ... ha-ha) ... asa ca ne intalnim sambata in Cover sa sarbatorim cu Fragmentarium ...
(viomor)

Teo spunea...

O singură dată m-am lăsat târâtă de turmă la o astfel de adunare şi am regretat din momentul în care am intrat în sală. Se întâmpla acum vreo 9 ani. Mi-am promis mie că niciodată n-o să repet greşeala. Aşadar sunt la fel de dereglată ca tine. Înfiinţăm un club? :))

Ralux spunea...

Hello, Vio! Bine ai venit în club :))
Să știi că prefer oricând, indiferent de ocazie, sărbătoare etc. să vin tot "acasă". Așa mă simt eu bine și în siguranță. Și da, ne vedem mâine acolo și sărbătorim frumos. Și cele 6 luni de la nuntă ;)

Teo, sunt convinsă că ar trebui să înființăm cel puțin 10 cluburi de genul ăsta. Deci da, eu sunt de acord ;). M-am liniștit acum. Nu sunt singură..

Alina Roman spunea...

Sa te astept luni seara la mine?!

Anonim spunea...

Cind eram tinar soim al patriei comunist eram obligat de 8 martie sa fac tot felul de martisoare, felicitari&stuff. Si in plus trebuia sa idolatrizez femeia. Sa recit poezii si asa mai departe. Cind eram tinar barman, de 8 martie, trebuia sa tin gospodinele de frunte ca sa vomite regulamentar si sa le explic politicos ca nu mi/o trag cu ele, oricit de frumos erau machiate si oricit de vulgar l/i se vedea sutienul prin bluzele transparente (moda asta er trebui interzisa de insasi Dumnezeu, Alah si Budda). Acum a aparut asta cu strip tease/ul. Adica la prinz iti da copilul martisor si o fantezie/cadou/dovada de iubire facuta manual si seara te imbeti crita si esti mangaianta pe frunte de penisul unui strain transpirat care poarta la serviciu tanga. Sint subiectiv, stiu, dar e prea mult si prea ipocrit. Alin Bujor

Ralux spunea...

Da, Mangi. Probabil că vin la tine, dar doar dacă promiți că luni nu vei alerga (la propriu) pe teren. Dacă se întâmplă să sară vreo ață de la operație eu leșin instantaneu și nu te poți baza pe mine ca să te duc la spital!

U, ești criminal! Mie mi-a fost rușine să intru în amănunte, dar o faci tu văd.. Mamă, tată.. asta e! Știu că și voi citiți..