joi, 25 martie 2010

În familie!

În urmă cu un an ne-am strâns, din nou, aceiași - Ralux, Alin, Ghiță și Mike.. la Maternitate. A venit și mama lui Cillo tocmai din Italia. Am vorbit cu proaspăta mămică, i-am pus întrebări din cele mai curioase. Cum a fost, cum e, cum se simte, când vine acasă. După câteva zeci de minute, am înconjurat Maternitatea și ne-am postat la geam. Nu a durat mult până când mămica și-a luat băiețelul în brațe și ni l-a arătat pentru prima dată pe Filip! Un ghemotoc cuminte, care în sfârșit semăna puțin cu Ghiță. E, între timp transformările au devenit evidente. Și Filip s-a aruncat tot în partea mamei. Seamănă foarte bine cu David, fratele mai mare cu un anișor doar. Frumoși amândoi de îți vine să-i tot pupi. David nu mai suportă drăgălășeniile pentru că deja a crescut și are alte preocupări. Preferă să pupe el fetele acum! Filip(inezu') împlinește astăzi un anișor și îl vom sărbători sâmbătă. Îmi vine tot mai greu să-l port în brațe, pentru că domnișorul nostru a adunat deja 12 kilograme! Este cuminte și foarte serios, motiv pentru care este și mai drăgălaș. Îi plac telefoanele mobile, reclamele tv (la care se uită hipnotizat) și muzica de pe VH1 :). În altă ordine de idei, am aflat că Ancuța cea frumoasă mai așteaptă un bebe - o fetiță! Norocoaso ce ești :)

Aseară. Trupa s-a dunat în Cover, normal. Și ce e mai fain decât să ignori faptul că e miezul săptămânii? Apoi, chiar simțeam nevoia "să ne mai râdem" :)! Și am râs de ne-au durut fălcile. Duetul de stand-up comedy Brigada 2 pe Trei înseamă Sorin Pârcălab, 30 de ani și Flavius Kocsis, 28 de ani. Băieții sunt din Caraș-Severin respectiv Harghita, dar s-a dus vorba că sunt timișoreni.. E, amănunte.. Oricum, băieții ne-au plăcut foarte mult, sunt extrem de simpatici și au un umor.. na.. ca de stand up. Mie una mi-au plăcut mult mai mult decât Gladiatorii! Șoul lor ajunge astăzi la Oradea, vineri la Sebeș, duminică la Sfântul Gheorghe. Luni, 29 martie vor ajunge și la Brașov (Dean's Pub), iar marți, 30 martie urmează Sibiul, la Club Capital. Un show de comedie fain :)

Șoul a fost un prilej tocmai bun pentru întâlnirea cu trupa. Ne-am mai pus ordine în gânduri, ne-am făcut ceva planuri legate de următoarele concerte și de excursiile de haiducie. DECI, duminică avem Marcian Petrescu (tot un capricorn născut pe 1 ianuarie) și Trenul de Noapte, cu Rareș Totu la chitară, nu oricum!

Puțin mai încolo de Paști, vine partea cea mai tare. Băieții de la TROOPER vin la Făgă, pentru câteva zile. Iar pentru concertul lor din Cover mai vine cineva. Va ieși un jam session superb, dar nu dezvălui încă nimic :). Dacă intrați pe rgc, atunci veți afla..

Apoi, cu ajutorul lui George Moldovan ne străduim să aducem în Cover trupa KUMM. Însă toate la timpul lor :). Poate, mai încolo, o să mi se împlinească și dorința mea. Să văd Gândul Mâței la Făgă..

Insist din nou și vă chem pe cât mai mulți duminică, la Cover Club! Haideți că se poate!

P.S. Să nu uit! Vio: "Bine că nu avem paparazii prin preajmă în seara asta" :))

2 comentarii:

Anonim spunea...

M-ar bucura KUMM in Cover, mai ales daca ati reusi un KUMM + Byron :D. Pt ca noul KUMM nu mai e ce era cu Byron....:s Ah, si sa-i rugati sa cante Aievea daca reusiti sa ii aduceti. Pls pls :D

Ralux spunea...

Ne străduim, dar nu depinde de noi.. Dacă reușin să-i aducem, ce-ar fi dacă i-ai ruga chiar tu să cânte Aievea? Asta presupune să vii la concert! Pls pls :D