vineri, 12 martie 2010

Fragmentarium. Urmează Trooper

Cred că băieții, la fel ca și noi, au avut ceva emoții legate de primul lor concert în Cover. Pentru că la Făgăraș nu te aștepți să găsești, în perioada asta, prea mulți iubitori de progresiv. A fost puțin dificil să îi găsești și pe iubitorii de jazz sau blues, dar până la urmă Vio Morărescu i-a mobilizat și încă foarte bine. Acum a fost rândul lui Alin..

Băieții, Eniko și Ana au sosit la Făgăraș în jurul orei 12.00. La Fifth le-a plăcut tare mult. Și-au tras sufletul, eu am cam necăjit-o puțin pe Eni, ne-am povestit și am mers în Cover, pentru probe. Nu are rost să mai insist pe faptul că "așa ceva ne-ar trebui și la Sibiu". Bordi, sunetistul trupei și sunetist la Teatrul Radu Stanca a fost dat pe spate. De aparatură și de profesionismul lui Mike. Toată ziua au fost ca frații, nedespărțiți :)
Aici se vede doar Mike, dar Bordi este lângă el, în ceață puțin..

Vali, toboșarul a avut grijă să profite din plin de tobe. Știi cum e copilul care își ține în brațe după multe zile, jucăria preferată? Ei, Vali "ne-a bătut" de ne-a surzit! Și am aflat că și el, ca și subsemnata și Vio M., este Capricorn veritabil. Noi pe 1 ianuarie, iar Vali pe 4 ianuarie. Dar nu spun anul. Oricum, cam multe asemănări între noi :) El este Vali!


Alex este "domn' profesor", iar Tudor.. este îndrăgostit de Ana :)! Sunt foarte frumoși! Ana Miu este autoarea pozelor, să fie clar!
Alex, lead guitar și vocal

Și Tudor, bas

Ana :)

Pe 6 martie, primii spectatori au fost sibienii. Au venit cu vreo 3 ore înainte de concert. Fanii și suporterii Fragmentarium au salutat băieții, s-au mai pozat, au mai povestit și ne-au admirat clubul. Iar noi am început să trepidăm. "Unde-s oamenii, de ce nu vin la ora asta? Ar fi trebuit să fie aici!". Normal că așa s-a întâmplat și la concertul ăsta. Făgărășenii se mișcă așa de greu, așa de încet, de-ți vine să te tot arunci în gol. dar au venit și au venit chiar bine. La un moment dat nu mai erau locuri în club și a trebuit să improvizăm. Din păcate publicul din Făgă pentru progresiv este acum în București, Timișoara sau Cluj. La următorul concert Fragmentarium sperăm să fie acasă.

Sandu! Ei, Sandu iar a fost cel care m-a liniștit. În seara concertului lor chiar. De parcă nu avea altceva mai bun de făcut :). Asta e, cred că ar fi un psiholog foarte bun! Și pentru că Sandu împlinise o vârstă, Eni și Alin i-au făcut surpriza. Înainte de ultima melodie din concert a primit pe scenă un tort frumos, cu fructe. Luat de la Happy Pie. Și i-am cântat La Mulți Ani. Nu avem poze de la momentul respectiv :(


Nu am uitat de Vio! Ne place să îl vedem entuziasmat! Și chiar i-au plăcut băieții. A vrut să îi vadă și la probe, a venit! A vrut să îi vadă și în concert, a venit. Și nu singur. Cei mai activi făgărășeni au fost prietenii lui Vio! Chiar au mai cerut melodii după concert. E fenomenal și chiar este nevoie de oameni ca el. Pentru mine și Alin, Vio este un model de AȘA DA:)



Sorry pentru cei care nu au venit la concert! Data viitoare nu mai iertăm pe nimeni :)
Apropos de data viitoare. Curând, foarte curând, la Cover va concerta TROOPER! Și băieții vor sta la Făgă 2 zile mari și late. Apăi să te ții!

Later edit:
Poze de la Vio! 10x!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mie imi place de \Mihai!

Ralux spunea...

:))) Cu părere de rău.. va trebui să stai la rând!