marți, 23 martie 2010

Facebook :)



Eram prin spital.. Mă durea capu de mă urcam pe pereți.. Și ghici cine îmi taie calea? Fostul director, Mircea Grapă.. Mă gândesc cum să fac ca să mă ierte pentru articolu' ăla.. Dau un search pe Facebook.. Umblu la profil.. Cică iubește banii. Zic așa ca pentru el.. Bă, de-ar avea lumea bani să dea peste tot mită.. M-a luat în brațe, m-a pupat, mi-a dat voie să intru în spital dacă Doamne-ferește voi avea nevoie odată.. Ne-am împrietenit și pe facebook. Ce tare!

Eram prin primărie, cu treburi.. Și ghici cine apare ca o zână din povești? Aia blondă cu fuste scurte.. Mă gândesc cum naiba să fac să mă bag în seamă cu ea.. Caut repede pe Facebook Florina Opriș.. Cică îi plac chestiile hard.. Zic.. Ce-ar merge un bj într-un birou de sus!.. Mă aude.. Băi, și-mi scoate agenda din geantă.. Îmi flutură prin fața ochilor niște nume și numere de telefon.. Mă umilește, ce mai!.. Și uite-așa ne-am împrietenit și pe Facebook!.. Foarte tare, frate!

M-am dus la biserică.. Mă rugam pentru iertarea păcatelor.. Și ghici cine iese din altar? Protopopul Ciocan!.. Îmi spun că el ar putea grăbi procesul de iertare, punând o vorbă bună sus.. Intru rapid de tot pe Facebook.. Poza i-a lui, deci el e.. Caut la profil.. Zice că îi plac legăturile primejdioase.. Și încep să mă rog cu voce tare.. "Dă, Doamne, ani mulți tătucului Căncescu, gând curat de construire a încă vreo 3-4 biserici la Făgăraș, pune Doamne câte doi preoți să slujească la o singură biserică, mărește Doamne taxele bisericești și prețul locurilor de veci,că doar 40 de milioane pentru un mormânt este atât de puțin! Te rog Doamne să uiți de osemintele eroilor care zac sub beton, în sensul giratoriu. Și o ultimă dorință.. Pentru slava ta veșnică, dă-i gând, Doamne, protopopului Ciocan să înalțe încă puțin Catedrala și să o poleiască integral cu AOR!"... Frateee, și începe Ciocan să-mi promită că va citi pomelnice pentru mine toată viața lui și că mîine, cam pe la ora 13.00 voi fi curată de păcate, ca lacrima. Și uite-așa ne-am împrietenit și pe Facebook.. Ce cul!

Tu cu cine te-ai mai împrietenit pe Facebook?

Dacă nu s-a înțeles de la început, această postare este un PAMFLET și trebuie tratată ca atare!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Superb (viomor)

Anonim spunea...

Ce dreq il pupati atat in cur pe Grapa asta.Cik ma lasat sa intru in spital e institutie publica nu institutia lu masa.

Ralux spunea...

Se pare că nu prea ai înțeles mesaju'! Nu îl curăță nimeni pe Grapă de scame, cel puțin NU EU! Din contră! Iar faza cu "spitalul este proprietatea mea, las pe cine vreau eu să intre aici", mi-a spus-o acum mulți ani, când mi-a interzis să mai pun piciorul vreodată acolo. Dar na, dacă tu nu știi chestiile astea, nu e vina ta!