marți, 16 noiembrie 2010

Dragoste și tablete

A spune adevărul fără adăugiri e destul pentru a se cutremura cei care-l vor afla, e destul pentru a clădi. Virgil Mateias .

Toți mințim. La un moment dat trebuie să știi când să te oprești. La timp, pentru ca bulgărele de zăpadă să nu alunece la vale și să provoace o avalanșă. Consecințe! Pe de altă parte.. știu că orice cale aș alege, ceva oricum voi regreta. Dar de astăzi nu mă mai ating de ciocolată!



Pies: :)) nu, nu, la ciocolata neagră nu renunț. doar la cea albă-aerată, la aia cu alune și umpluturi de fructe

7 comentarii:

Mircea Vladut spunea...

La ciocolata cu umpluturi de fructe poti sa renunti fara regrete, insa la ciocolata alba???
Eu am renuntat la toate tipurile de ciocalata amintite de tine si nu mi-a fost greu. Metoda este extrem de simpla: am trecut pe ciocolata de casa, facuta in casa!

Ralux spunea...

da, ciocolată de casă mai mănânc. e proaspătă în fiecare zi. avem o patiserie ce o face - do & mi. dar este atât de dulce pentru mine.. iaics! slăbiciunea mea rămâne totuși ciocolata neagră. alin e cel setat pe ciocolata albă, la fel ca și tine :). și sunt sigură că pentru cioco albă i-ar fi foarte ușor să renunțe la toate celelalte :))

cine știe - poate odată voi începe să-mi fac propria ciocolată în casă. dar știi ceva? o las prima dată pe Mangi (alina) să înceapă experimentul. că tot scria ceva astăzi de prăjituri și dulciuri :)

Mircea Vladut spunea...

Tocmai am primit confirmarea: e foarte usor de facut ciocolata de casa! Si poti s-o faci si alba, si amara, oricat de dulce preferi. Nu se compara cu ciocolata de casa cumparata. Serios!

Ralux spunea...

atunci poate mă pun pe treaba, cine știe? ma duc într-o zi la mangi și preparăm o ciocolată. prima o închinăm în cinstea ta. poate chiar de ziua ei, că tot se apropie..

Mircea Vladut spunea...

Daca mi-ai facut pofta... eu m-am pus deja pe treaba. Am deschis frigiderul si ... m-am imbuibat cu o felie mare de ciocolata. Fara regrete!

Ralux spunea...

:)) foarte bun, să fie primit! eu acum nu am cioco în casă, dar lasă că vine ea ziua de mâine. una neagră, numai pentru copilu' din mine :))

Mircea Vladut spunea...

Pofta buna!