miercuri, 17 noiembrie 2010

“Let’s Fall In Love”

Stimate făgărășence și făgărășeni, oameni din toate colțurile lumii!

Încă nu s-a stins bine "vijelia" de sunete de la concertul MARIUS POP & M THEORY și vineri, 19 noiembrie, ora 21 și ceva fix vă propun un moment liniștit și plin de sensibilitate: pianul și vocea caldă a Manuelei Cara. Din când în când nu strică un moment introspectiv!

Nu ratați ocazia, Manuela vine rar în România! Iar taxa de intrare este absolut modică: 10 lei de persoană, mai jos nu se poate!

Hai să punem definitiv Coveru' pe harta muzicii de calitate din România! La Marius Pop v-ați purtat admirabil, felicitări ! Și ca să nu credeți că spun asta din politețe uite două fragmente din mail-urile primite de la Marius Pop și de la Alex, impresarul trupei:

"Fagaras-ul a fost cel mai frumos loc unde am ajuns in acest turneu! Organizare, sunet, public, atmosfera, implicarea sufletista dar si foarte profesionala a ta si a lui Mihai, toate au fost la superlativ iar baietii au putut sa dea tot din ei si s-au simtit foarte, foarte bine.
Sigur mai ajungem! :)
Multumim!!!"


"Pana acum a fost cea mai tare cantare din turneu din toate punctele de vedere,pornind de la organizare pana la cel mai mic detaliu tehnic.Noi ne-am simtit onorati ca mai exista cluburi in tara unde te simti de zici ca nici nu esti in Romania. Multumim inca o data de primire si ne vedem la anu !
Cu drag, Marius Pop"


Și pentru că meritați, pe 25 noiembrie vom avea un concert surpriză!!! Veți afla la momentul potrivit cine va cânta atunci în Cover. Până atunci însă dați năvală vineri seară la Manuela!

Vio & Cover Club

Niciun comentariu: