marți, 16 noiembrie 2010

Cover Club Făgăraș

Pentru că tot mai mulți dintre voi căutați informații despre Cover Club Făgăraș.. acum le aveți aici.

Cover Club, patronat de fraţii Mihai și Gheorghe Ninu, a fost dotat pentru a sta în faţa oricărui club din România şi a devenit un loc drag artiştilor din ţară şi o destinaţie pentru toţi iubitori de muzică bună.

Viorel Morărescu, Mihai Ninu, Gheorghe Ninu și Alin Bujor sunt făgărăşeni care merg pe principiul american nu întreba ce face ţara pentru tine, întreaba ce poţi face tu pentru ţară. În cazul lor, nu s-au lamentat că nu există viaţă culturală în Făgăraş şi au încercat să creeze ei una. Într-un oraş mic, departe de rutele normale ale artiştilor de valoare, au ales să nu capituleze şi să refuze să accepte că muzica bună se ascultă doar în oraşele mari. Viorel Morărescu, un fin şi apreciat cunoscător al peisajului muzical de valoare, membru de onoare al clubului de jazz din Sibiu, şi-a dedicat toată energia, benevol, pentru a se bucura împreună cu restul făgărăşenilor de muzică de calitate. A reuşit să aducă la Făgăraş nume ca A.G. Winberger, Ada Milea, Marcian Petrescu, Imperium Jazz Band, Harry Tavitian, Fragmentarium și extraordinarele talente de la Flalexmi (FAM). Anul acesta ne-au trecut pragul Trooper, True Mind, Rareș Totu, Blues Experience, George Baicea Electric & Blues Band, Marius Pop & M Theory. Iar șirul concertelor de calitate nu se oprește aici.

Pentru orice fel de informații despre Cover Club Făgăraș.. Strada Mihai Eminescu, nr. 16, telefon 0766 534 537 și 0721 547 225.

Niciun comentariu: