marți, 9 noiembrie 2010

Hai să ne-ntâlnim vineri seara

.. la Cover. Pentru că vinerea asta, între două seri de karaoke (karaoke ce sună din ce în ce mai bine!), avem concert. Zi-le, Vio :)


Salut pe toată lumea !

CoverClub Făgăraș are onoarea să găzduiască vineri. 12 noiembrie, ora 21.00, pe unul dintre cei mai talentați chitariști din România: Marius Pop! Puțin cunoscut încă, Marius este un tehnician "monstru" al instrumentului, foarte apreciat de specialiștii genului.
Pentru iubitorii de Joe Satriani, Steve Vai, etc., Marius va fi mai mult decât o surpriză plăcută! Alături de el vor fi și alți instrumentiști de calitate. Trupa se numește Marius Pop & M Theory și acesta este turneul de promovare al primului lor album.

Prin prezența unor astfel de muzicieni, CoverClub menține înaltul nivel artistic calitativ cu care cred ca v-ați obișnuit. Și vă promitem că nu o să facem niciodată rabat de la calitate! Dupa numai un an și jumătate de organizări de concerte suntem bucuroși să vă spunem că acest club a devenit cunoscut majorității muzicienilor de la noi. În ultimul timp am primit mai multe oferte de a concerta aici dar din motive obiective trebuie să ne limitam la o medie de un concert / lună.

2 comentarii:

Alina Roman spunea...

Ai vazut ca sunt bine karaoke-le din Cover. Cel putin sambata asta m-am distrat de minune :) Bineinteles, alaturi de voi.

Ralux spunea...

oo da, și noi la fel. păcat că nu ați rămas până la sfârșit. poate repetăm figura, măcar în serile de sâmbătă, dacă joia e prea greu!