marți, 7 septembrie 2010

Amintiri frumoase

În primul rând - mulțumim frumos pentru toate gândurile bune pe care ni le-ați transmis ieri, începând de dimineață, până.. inclusiv astăzi. Ce urări frumoase! Mulțumim pentru fiecare în parte și le întoarcem spre voi cu mare drag. Iar celor care își caută perechea, vă dorim să aveți măcar norocul nostru.
În al doilea rând - am niște poze care astăzi împlinesc și ele un anișor. Pentru că în ziua de după nuntă, ne-am luat frumos hainele groase și foarte groase pe noi, oboseala din oase, răgușeala din gât și cheful de petrecere și ne-am retras în munți, la cabană. Fiind o zi de luni, nu toți prietenii au putut să ni se alăture. Unii au venit de dimineață, alții după-amiază, dar a fost foarte frumos și așa. Din ziua aia ne-a rămas o vorbă - "Hai să facem ceva! Un foc de tabără!". Alex Cocă, normal :)). A da, Pepe a fost domnul profesor de.. anatomie, să zicem. Un moment de maximă seriozitate! Mike chiar a fost cel mai serios dintre toți. Lioara.. Trecem la Camy! Foarte frumoasă Camelia. Toți băieții au fost cu ochii pe ea, încă de la nuntă. Iar noi doi eram încă setați pe modul de îmbrățișat și pupat toată lumea :))




















So.. chiar dacă nu am făcut niciun chef ca să sărbătorin anul, asta nu înseamnă că nu vom face nicio mișcare. Așa că vom face ceva de genul 2 în 1, de ziua lui Alin. Tot la munte, tot la cabană, cu toată lumea. Anunțăm din timp ce și cum!

Niciun comentariu: