joi, 22 aprilie 2010

Modificări în program..

Nu îmi plac schimbările bruște, pentru că îmi zdruncină tot ritmul meu lent de a trăi.. Dar atunci când se întâmplă acea schimbare îmi adun toată energia și mă concentrez pentru a face față noii situații. Asta fac și acum. Am pornit pe un drum nou, cu pași foarte mici, pentru că sunt o începătoare. Nu are nicio legătură cu activitatea mea din ultimii șapte ani, așa că încerc să mă adaptez. Nu e nimic spectaculos, dar e mult mai bine așa. Și mai liniște.

Și mă bucur pentru cel puțin un motiv. Mare. Că am reușit să mă rup total de presă, să îmi vindec rănile și să pornesc iar la drum. Ăsta este de fapt cel mai important lucru. Nu cred că este ușor pentru nimeni să se vindece total de meseria aia oribilă, care, în timp, ajunge să-ți mănânce fărâma de umanitate rămasă în tine. O văd acum un drog, un microb. De care eu una m-am curățat definitiv. Și nu a fost deloc ușor. Doar Alin știe.. Și puțin și Mangi..

Gata, o luăm de la zero. Din nou! Break a leg, Ralux!

7 comentarii:

Alina Roman spunea...

Ralux, multă baftă. Ştiu la ce te referi şi ai mare dreptate. Dar totul e să ai putere.. şi prieteni lângă tine. Sper să ne vedem cât de curând. Că mi-e dor de tine şi--- SUNT CURIOASSSĂĂĂĂĂ!!!

Ralux spunea...

mulțam fain! ne vedem curând, promit!

viomor spunea...

Bai Ralu' sa stii ca la viatza mea mea am avut mai multe "activitati": inginer, ospatar, muncitor, operator chimist, zugrav, director, desenator tehnic, na, cum m-am priceput si eu! Fiecare a fost o experienta de viatza si astfel mi-am castigat banii (mai multzi sau mai putzini) cinstit.
Dincolo de asta importanta (zic eu!) este viatza interioara, foarte putzini lucreaza intr-un domeniu ce le-ar placea cu adevarat!
Go ahead!

Ralux spunea...

Așa este, Vio, ai dreptate! Numai că eu am înțeles asta abia acum. Dar na.. sunt tânără, mai am multe de învățat. Oricum, de-acum înainte sunt dispusă să încerc tot felul de meserii, pentru că orice experiență este binevenită. Și poate așa, în ani, voi descoperi care este de fapt drumul meu. Pentru că presa cu siguranța nu era. Mersi că mă citești și că intervii în poveștile mele ;)

Alina Roman spunea...

Super schimbare cu blogu ralux. Super super super super super :D
Imi place mult.

Ralux spunea...

:) Mă bucur că-ți place. Înainte era prea mult negru și simțeam nevoia de culoare..

Anonim spunea...

ai dreptate in legatura cu presa...mare dreptate