vineri, 9 aprilie 2010

Invitație pentru populație!

Cărți și muzică - cât de frumoasă este combinația asta! Ne pregătim de un week-end prelungit, cu totul și cu totul deosebit. Evenimentele se petrec tot în Cover, normal! Mai întâi îi dau cuvântul lui Vio, că el le zice mai bine.

"În epoca asta nebună mai mult în sensul negativ al cuvântului mai există persoane naive și îndărătnice ce încearcă să ofere celorlalți urme de cultură, umanitate și sensibilitate!
CoverClub Făgăraș are plăcerea și onoarea să vă invite sâmbătă, 10 aprilie 2010, ora 19:00, la lansarea a două volume editate de Cartea Românească și concepute de două tinere speranțe din domeniul literaturii: făgărășeanca Domnica Drumea și Teodor Duna.
Hai să fim și noi prezenți la acest eveniment ce nu se întâmplă prea des în orașul nostru și să ne bucurăm câteva clipe sufletele alături de acești autori !!!
Vor fi și surprize! Domnica, Teodor & CoverClub"

Buun! Tot sâmbătă, dar mai târziu vor ajunge la Făgă și băieții de la TROOPER. Nu vor merge să se odihnească. Nu, nu, nu! Mai întâi se opresc la club. Și nu vor sta doar la câteva beri și discuții. Ce vor face? Trebuie să vedeți singuri!

Pentru iubitorii muzicii rock din Făgăraş, ziua de duminica, 11 aprilie a.c., va prilejui întâlnirea cu cea mai galonată trupă din noua generaţie. Trooper va susţine un concert special în Cover Club, începând de la ora 20.00, în care se va promova atât opera rock "Vlad Ţepeş- Poemele Valahiei" dar se vor cânta şi piese de pe cele cinci albume din istoria formaţiei. Alin Dincă (voce), Aurelian Dincă (chitară, clape, voce), Laurenţiu Popa (chitară, voce), Ionuţ Rădulescu (bass, voce) şi Ionuţ Covalciuc (tobe şi percuţie) au reuşit în cei 15 ani de "Trooper" să îşi atragă atât susţinerea a numeroşi fani cât şi respectul colegilor de breaslă şi a organizatorilor.

După lansarea primului album, în anul 2002, Aurelian Dincă a fost declarat "Chitaristul anului", "Trooper I" - cel mai bun disc al anului, Ionuţ Rădulescu - "Basistul anului", iar Alin Dincă - Locul II la categoria "Cel mai bun solist vocal", sub Cristi Minculescu. Ulterior Iris i-a cooptat pe cei de Troper la înregistrarea albumului 4 Motion şi în turneul de promovare. A urmat o serie de albume foarte bine primite de public, turnee prin ţară şi statutul de "trupă fanion a rockului românesc". În consecinţă, Trooper a cântat în deschiderea majorităţii concertelor cu trupe mari care au avut loc în România, de la The Cult sau Nazareth la Iron Maiden sau Sepultura. Pentru concertul din Cover Club Făgăraş, băieţii de la Trooper au pregătit un show special, cu un invitat surpriză. Este vorba despre basistul Florin Barbu, ex Proconsul, Timpuri Noi şi Blazzaj.

Cu alte cuvinte..ROCK ON.. tare ca munții! ;)

Un comentariu:

Lenore spunea...

Va multumim mult de tot pentru primire tuturor. Au fost 2 zile deosebite petrecute alaturi de niste oameni minunati. Va pupam si speram sa ne revedem in curand!