marți, 6 iulie 2010

Negru, la tablă!

"Am șters urma de venin pe care am scuipat-o ieri, în jurnal. Așa că îmi permit să vă rog să ștergeți din catalog nota aia de 9, scrisă cu creionul, în căsuța pentru "purtare". În rest.. promit că voi încerca să mă împac cu mine și cu oamenii din jur, gata oricând să-mi plesnească peste ochi câte o aroganță ieftină și de prost-gust.

Domn' profesor, a trecut o jumătate de an, fără ca eu să înaintez, să fac eforturi de a reveni cu picioarele pe pământ. Nu se vede nimic în urma mea. Trec zilele prea repede, iar eu sunt din ce în ce mai adormită și plictisită. Dimineața mă trezesc gata obosită. Nu-mi place să văd fețe de oameni, mă feresc de discuții, mi-e scârbă de mâncare. Încerc să adun niște gânduri optimiste în mine, dar automat vin și fricile..

Vreau să vă rog ceva. Pot să-l iau pe colegul Bujor și să ieșin puțin din țară?
Ne-am promis, la începutul anului, că sfârșitul lui 2010 nu ne va mai prinde tot aici. Suntem doi copii buni și ar fi păcat să ne pierdem așa, aiurea, în marea asta de colegi fără fețe, holuri prea înguste, clădiri dezafectate, profesori depășiți și directori perverși. Promitem că o să ne întoarcem să vă mai salutăm, o dată pe an."

3 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

cristianka spunea...

uhuu... si? cand va asteptam in "gara"?

Ralux spunea...

vom anunța din vreme! deocamdată trebuie să ne punem de-acord asupra destinației. acum suntem între două variante.. apropos de așteptat.. știu că la voi nu e gară. e "doar" aeroport, nu? oricum, o să venim curând..