duminică, 24 ianuarie 2010

Wellcome to Hell !

Astăzi mi-am propus sa râd. Mai mult decât de obicei. Pentru că râsul înseamnă sănătate - a fost și dovedit științific. În peisajul autohton.. nu găsesc nimic amuzant. Așa că mă întorc la greii greilor. De ce imi plac ei?

Rowan Sebastian Atkinson

L-am văzut și în interviuri, însă este un tip extrem de serios. Spre deosebire de alți actori de comedie, el face foarte bine diferența între el și personajul care l-a făcut celebru. Știe exact cine este Mr. Bean și cine este el, omul. Îmi place umorul lui tăios, din spectacolele de stand-up, îmi place că poate interpreta zeci de personaje în 10 minute și mă intrigă seriozitatea lui din zilele obișnuite. De multe ori mă gîndesc că figura lui.. cea serioasă.. ar putea fi foarte bine cea a unui criminal in serie. Iar personajul Mr. Bean îmi place pentru că se comportă ca un copil naiv, iar dacă realitatea din jurul lui nu este așa cum o știe el, atunci o modifică după bunul plac. Va rămâne în istorie ca un excelent comic mut, omul unui singur personaj, gen Benny Hill, Charlie Chaplin.




Alfred Hawthorn Hill

Citesc despre viața lui și caut interviuri cu creatorul personajului și serialului de succes Benny Hill. Însă nu găsesc ceea ce vreau.. Însă stiu (nu îmi aduc aminte de unde) că Alfred Hawthorn Hill a murit singur, in fotoliul din fața televizorului. Criticii nu l-au plăcut. Cu toate astea el muncea pînă la epuizare. Strînsese o avere importantă, însă nu a lăsat niciun testament, astfel că proprietățile lui au rămas statului. Nu avea familie, nu a rămas niciun moștenitor după el. Se spunea că ar fi fost homosexual. Dar nu am găsit nici măcar un rând scris despre viața lui amoroasă.





Louis Germain David de Funès de Galarza

Nu trebuie să spună nimic. Doar să ridice din sprînceană și să facă ochii mari. Mă amuz de fiecare dată cînd revăd filmele lui. Personajele sunt demențiale. O explozie de energie. Un om mic si grăbit, atent ca un uliu la tot ce se întâmplă, bătăios și fără scrupule.
Are trei copii din două căsătorii. Și o anumită specie de trandafiri îi poartă numele. Amurit de atac de cord, la fel ca și Benny Hill.

Herr Muller





Robin McLaurim Williams

Încă trăiește și sper să îmi supraviețuiască. A avut ceva probleme cu drogurile si acoolul, dar se străduiește.. Este un geniu. Comedie sau dramă - le poate face admirabil pe amândouă. Ador să îi văd umorul spontan, atunci cînd este invitat în emisiuni. Revăd cu mare plăcere spectacolele de stand up comedy. Este ecologist, îi plac bicicletele și rugby-ul. Și el suferă de probleme cardiace. Este cu siguranta preferatul meu!

Jesus's life

4 comentarii:

Anonim spunea...

:))))))))
Sunt mortale filmuletele!

Anonim spunea...

Apropo de Robin Williams......ti-a placut Insomnia?

Anonim spunea...

Dar One hour photo? Il mai recunosti pe RW? Ai spus ca iti plac rolurile lui chiar daca sunt comedii sau drame

Ralux spunea...

Da, am vazut filmele. Și acum am fiori când merg cu pozele să le scot dp aparat. Mă gândesc că bărbatul acela va recunoaște ușor prietenii din fotografii, face legături, ține minte.. Am devenit paranoia :)
În concluzie - roluri duse foarte bine.
O rugăminte, totuși. Aș aprecia dacă te-ai semna pe viitor.