duminică, 31 ianuarie 2010

Nunta.. în imagini

.. în imagini pentru că altfel aș scrie prea mult. Postul acesta este pentru "mama" Mădălina, Anca - Torino, Anca - București, Floriana, Crisu Isvan, Mery, Felicity și Sebastian, Aurelian, Paulache, Vasia, etc., prietenii care, din diverse motive nu au fost lângă noi. Fraților, să știți că a două oară nu o mai facem, așa că uitați ce-ați pierdut! Duminică, 6 septembrie 2009..


Ea este domnișoara care ne-a adus inelele la Biserică..


Plecasem de acasă..


La Sala Dietei, pentru cununia civilă. Emoții foarte mari pentru mine. Și la Alin se observă ceva :)Alex (fotograful) striga după mine: "Ralu, Ralu, uită-te la mine!". Păi cum să nu râd? Trebuia să mă concentrez în două locuri..

Nici în timpul slujbei nu ne-am putut abține de la comentarii, după cum se poate vedea cu ochiul liber..Emoții foarte, foarte mari

Cel mai important moment!
Fericită!


Eram încruntată pentru că trebuia să respect obiceiul cu spartul ulciorului. Până la urmă am scăpat. Am spart doar paharele de șampanie. Ha ha ha!Primul dans nu a fost un vals, normal! Dar a fost mult mai frumos asa!
Da, culoarea ochilor mei variază - pot fi verzi, puțin căprui sau puțin galbeni și câteodată gri :)Copiii.. tot copiiRock on, desculță-n iarbă!


Bampirul și Lucy
Domnișorii de onoareContinuă distracția.. Cine se seamănă se adună, așa că..

M-au furat și m-au dus tot "acasă", adică la Cover Club

A venit toată gașca după mine, inclusiv Alin și nașii. A ieșit o nebunie frumoasă!Mikeee!Prietenii noștri de suflet - Vio Morărescu și familia Ninu!Nu ne-am murdărit, că suntem copii finuți :))Ultimul dans..Alții au continuat până târziu distracția și la Cover :))Cipri, brody


Epuizați, dar fericițiP.S. Au lipsit doi "verișori" în acea zi.. însă motivat! Mangi, aștept povestea ta în imagini!

Later Edit:
Una dintre peripețiile de la nuntă - certificatul și livretul de familie au fost greșite. După ele.. m-am căsătorit cu alt bărbat. Iar când am fost întrebată de domnul primar dacă îl iau pe.. respectivul.. nu am putut spune "NU", pentru că atunci interveneau probleme. Serioase. Am înțeles că dacă vrei să faci un spirit de glumă și să spui.. de exemplu.. "Nu pot să spun decât DA", răspunsul tău nu este acceptat iar ofițerul stării civile poate refuza să căsătorească cuplul în ziua respectivă. Eu am scos-o cumva :)). Apoi, în toiul nunții ne-a fost trimis certificatul corect. Nu și livretul!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Frumos!

Anonim spunea...

Foarte frumosi amandoi sa fiti fericiti!

Alina Roman spunea...

Stii ca ai castigat pariul, nu? Te-ai casatorit la o jumatate de ora dupa mine :))
Pariu: Primul copil. Eu zic ca la voi va fi! Sper sa-l castig. Noi inca nu avem planuri :)))))
PS: Ne pare rau ca nu am putut fi alaturi de voi, si nici voi de noi. Vroiam sa-mi fi domnisoara de onoare si sa am poze si cu tine

Anonim spunea...

Foarte frumoasa nunta. Imi pare rau ca nu am fost acolo!Va doresc toata fericirea din lume+bebe!!!
Mi-e dor de niste timpuri anume... ANCA

Ralux spunea...

Anonimilor, multumesc de aprecieri si urare!

Mangi, cred ca pariul de data asta il vei castiga tu! Si totusi.. puteam sa ne intalinm in ziua aia, dar.. na! Sa zic cine-a stricat planul? :))

Anca, multumim de urari! Chiar ar fi fost frumos sa fii acolo cu mine si cu fetele. Am avut niste peripetii.. Ti-ai fi adus aminte instantaneu de niste timpuri anume. Asa e mereu cand ne intalnim :). Si noua ne este dor, sa stii!

crisvan spunea...

Sa fiti fericiti toata viata macar ca in ziua nuntii!