vineri, 15 ianuarie 2010

Sandu la Antena 1..

Nu este vorba despre Sandu Gherghe de la Antena 1 Fagaras (TVF). E cu totul altceva - fagaraseanul Sandu Visarion a ajuns sa fie cunoscut peste noapte de o tara intreaga, numai si numai din cauza emisiunii de prost gust "Acces Di(n)rect" - Antena 1.

Sandu Visarion a fost "subiectul" lui Alin timp de multi ani. Primul material a fost unul decent, legat de activitatea omului din tinerete. La vremea aceea Alin nu stia cu ce om sta de vorba. Dar apoi a aflat cum sta de fapt treaba.. A scris, iar a scris, a mai scris o data, dar nu s-a sesizat nimeni. Motivele sunt multe si adanci..

Acest "nea Sandu, Don Juan la 75 de ani", cum l-au numit antenistii este de fapt un om bolnav, un pedofil notoriu.. pentru cei care au avut ochi sa citeasca. Fete de 13, 14... 20 de ani au trecut prin patul lui jegos. Au locuit temporar in apartamentul lui, aflat deasupra magazinului "Iepurasul", unde s-au desfatat cu orgiile pe care batranul pervers le practica si acum. Nicio domnisoara care i-a trecut prin pat nu a scapat de aparatul de fotografiat, pentru ca.. nu-i asa.. "domnul" Sandu are suflet de artist si talente ascunse. Ii place sa-si pozeze "fetitele" in posturi.. demne de cel mai scarbos Hustler. Are acasa o colectie impresionanta de fotografii artistice. Acest "iubaret" are curajul sa se mandreasca cu faptul ca s-a casatorit in urma cu aproximativ 3 ani cu o adolescenta din Cincu, care apoi a fugit cu nasul de cununie.. Se lauda in gura mare ca iubeste fetele tinere si ca isi doreste sa gaseasca adevarata iubire. A cautat atat de mult iubirea asta, incat fetele care nu corespundeau "stadardelor" lui, le VINDEA mai departe altor barbati, la fel de "intelepti" ca si el.

Acum a avut curajul sa isi caute o noua sotie (ar fi a patra!) in mod public, iar antenistii - nebunia si prostia de a-l face mare "vedeta", pentru ca asta-i termenul folosit acum pentru nulitati. Dupa ce in urma cu ceva ani, emisiunea lui Mircea Radu, "Din dragoste" i-a gadilat orgoiul, acum, acelasi post a scos "subiectul" de la naftalina si mai rau - i-a dat ocazia lui Visarion, doua zile la rand, sa iasa in fata. Si sa spuna in gura mare ca iubeste fetele tinere. Amuzament ieftin pentru popor, iar in goana dupa rating, in hora s-au mai prins si Cristian Tantareanu, Daniela Gyorfi si vreo 3 femei nebune care cica vor sa il cunoasca pe obsedat. Daca in cele cateva zile in care batranul pervers mai sta la capitala isi va gasi o femeie care sa vrea sa-i faca un copil, musai baiat, Tantareanu s-a oferit sa naseasca fericitul cuplu, iar Gyorfi sa-i cante la nunta!

Si noi ne uitam cu stupoare si fara pic de amuzament la toata cacealmaua de la tv. Fii cat mai prost cu putinta, dar tupeist, poti sa fii cel mai scarbos pervers in viata, dar sa ai gura mare si limbaj smecheros si gata! Te-ai facut om, apari la tv, te cunoaste tara. Dar batranu' asta nenorocit se va intoarce la Fagaras, cu penele pana la cer de mandru ce va fi. Isi va dori iar sa simta gustul "celebritatii" si va cauta motive sa iasa din nou in fata. Si incet-incet va prinde cheag. Si cu siguranta in plasa lui vor cadea si mai multe adolescente decat pana acum.

Iar modul in care fuck televiziunile divertismentul.. Scarbos, dezgustator, gretos, oribil, penibil, jenibil, rusinos!

PUYA sais:

"Toata lumea apare la televizor
Se lasa filmati, chiar la ei in dormitor
Oricine poate fi actor ca nu e greu
Trebuie sa abordezi producatoru' cu tupeu
Spitalu' de nebuni are o gaura in gard
Ca multi fug si nu stiu cum dracu' au scapat
Apar in prime-time fac urat dau dramber
Producatorii isi freaca mainile cand se injura de mame
Circul Globus nu are cautare
Ce e la televizor e mult mai tare
Nu iti trebuie talent, iti trebuie o gura mare
Cu cat te faci mai mult de ras, rating-ul sare"


Later Edit

Sandu Visarion este, se pare, cunostinta mai veche a "Satanei din Fagaras". Pentru cei care au avut curiozitatea sa citeasca "3 subiecte tari, ratate de presa locala".

4 comentarii:

Teo spunea...

I N C R E D I B I L!!!!!
Degeneratul acela a ajuns din nou pe sticlă? Şi, mai rău, i s-a dat iarăşi atenţie?!
Când ne vom învăţa oare minte?

Anonim spunea...

Niciodata!

Alina Roman spunea...

hihi.. si eu am scris despre el. Ba am fost si la el in casa. Vrei sa-ti descriu ce am vazut?! Era o copchila atunci in casa... nici nu m-am asezat pe scaun. Oribil!

Ralux spunea...

Am fost si eu la el in casa.. de vreo 2 sau 3 ori. Si am cunoscut si personajul Angela, o alta "prietena" de-a batranului. Mi-a povestit niste minunatii de m-a luat durerea de cap. Apoi, in plina strada, l-a luat la bataie pe nasul cu care fugise fata aia de 17 ani, fosta sotie a lui Visarion. Insa pana la urma nu a mai iesit nimic pe post, pentru ca ne-am dat seama ca nu ajungem nicaieri cu nebunii astia. Insa cel mai tare m-au dezgustat pozele jenante ale copilelor!