joi, 7 ianuarie 2010

Muzicile care imi suna mie..

Sunt o nebuna! Am ajuns la concluzia asta de multe ori. Unul dintre motive ar fi ca.. iubesc atat de mult muzica, incat ajunge sa ma obsedeze. Adorm cu ea, ma trezesc cu ea si cant in gand, toata ziua, aceeasi melodie over and over again. Si o ascult zile in sir, stand in fata calculatorului. Iar cand stau 8 sau 10 ore.. deja devine o problema, zic eu.. Ma indragostesc de melodii pana cand devin obsesii. Apoi le uit. Dupa ceva vreme.. imi aduc aminte de ele.. si ma indragostesc din nou.

Eu am nevoie de o melodie in fiecare zi, in functie de starea de spirit. Unele melodii le iubesc pentru ca imi dau anumite flash-uri, sau altele pentru ca le asociez cu anumite persoane sau situatii. Alte melodii le iubesc pentru ca mi-au fost dedicate.. Altele pentru ca "ma ghicesc" in ziua respectiva. Imi ating exact punctul sensibil.

Pot fi balade rock, ori melodii copilaresti. In muzica.. la fel ca si in viata.. astazi pot fi o romantica, iar maine o nesuferita.

Mi-am propus sa scriu, din cand in cand, despre melodiile care imi suna mie.. cumva. Nu voi putea scrie de ce iubesc fiecare melodie in parte, pentru ca asta ramane undeva..

Prima muzichie ma duce direct la Alinu! Oriunde as fi, oricat de preocupata, suparata, nervoasa sau trista. Si chiar si atunci cand imi vine sa strig in gura mare ca sunt FERICITA!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Superba piesa, te iubesc pui! Alin..normal

Ralux spunea...

:)) Super piesaaaaa, U!