miercuri, 6 ianuarie 2010

3 subiecte tari, ratate de presa locala..

Nu imi face nicio placere sa urmaresc stirile locale, indiferent de postul tv. Nici macar pe cele brasovene. Nu mai vreau sa stiu nimic. Dar asta nu inseamna ca, atunci cand imi ajunge la urechi cate un subiect bun sau foarte bun, nu ma mananca sa scriu undeva. Nu am unde si nu am de ce, asa ca spun mai departe.. lui Alin.

Nu a trecut nicio saptamana din noul an si deja au aparut. Am asteptat sa aud lumea vorbind prin oras, cum ca a vazut la stiri ceva.. dar nimic. Nici chiar socrii, care urmareau inainte stirile, nu au zis nimic, semn ca presa nu s-a semnalat.

1. in noaptea de Anul Nou, un tanar de 15 ani din localitatea Ucea de Jos, a fost gasit de catre tatal lui, decedat. Baiatul s-a spanzurat in sura casei parintilor, dupa ce a ramas singur acasa in noaptea de Revelion. Adolescentul nu a lasat niciun bilet sau scrisoare de adio..

2. un licean din Fagaras a facut o pasiune nebuna pentru blondina-cantareata-dansatoarea lu' peste-artista de mare angajament Andreea Balan. Saraca fata a fost hartuita zile in sir de semeseurile bietului copil, pe numele lui Dragomir, dintr-a XI-a. Nu se specifica liceul.. Cica in semeseurile la care artista nu i-a raspuns (Rushinicaaa!), al nos' ii cerea sa devina iubita lui, sau, dimpotriva, o jignea ca la usa cortului. Pai vezi, tanti Andreea, ce face dansul acela cracanat.. pardon, PROVOCATOR pe care il practici la concertele de doi bani, in fata unor copii de gradinita, scoala, liceu etc.? Cica Balana a facut plangere la Politie pentru Dragomir al nostru. Dar impotriva ei nu face niciun parinte plangere la Politia Bunului Simt? Ca le invata fetitele de 6 ani sa isi doreasca tzatze cat pepenii, sa fie slabe ca scobitoarele, sa se vopseasca blonde, sa isi vopseasca si fata in roz, sa poarte cate 5 lanturi de argint la gat, fuste scurte de piele, cu chilotei la vedere, tocuri cat China Comunista si sa se pozeze in oglinda, in timp ce fac tot felul de figuri specifice fetitelor de bordel? Aaaah, nashpetooo! Si parinti tamp... tamp... tampiti ce sunteti!

3. Am vazut pe site-ul bzf.ro, un comentariu. Am mers mai departe si am descoperit "Satana de la Fagaras". Va rog.. contemplati si singuri!

http://apocalipsaateismfamaresexmadein.blogspot.com/?zx=1115867543d76074

Deci da, semne NEBUNE anul are! Numai daca ar fi si presa pe faza, sa aflam cu totii si sa ne minunam de lumea asta de basm in care traim.

11 comentarii:

Anonim spunea...

:)) vad ca ti-e tare draga Andreea Balan. dar ai dreptate. "artistii"ca ea strica copilaria multor fete care le iau pe aceste fufe drept modele in viata. si nu cred ca bzf-ul,chiar daca are subiectul pe tava,il va folosi.ei fac alt gen de presa.... se numeste.... nici nu exista definitie.presa care nu spune practic nimic doar anunta din cand in cand cate ceva. Ramy

Ralux spunea...

Hai sa nu criticam presa locala, pentru ca fiecare post local tv si fiecare ziar, fiecare post de radio, are rolul lui. Pe piata este nevoie si de presa care semnaleaza orice noutate - asa cum e TVF, BZF, este nevoie si de Monitorul - care ia subiectele grele, de care ceilalti se feresc, este nevoie si de postul de manele - pentru ca cei mai multi asta asculta, etc. E loc pentru fiecare.

Alina Roman spunea...

ai fost super tare... haha... M-ai facut sa rad (la ultimele doua subiecte). Cel putin al treilea a fost demential. Si sa stie acum si tot nu fac nimic.. :)))))) fara suparare
Am intrat de curiozitate pe site si... OMG! Sunt gay! Ok, si...?!

Ralux spunea...

.. si probabil ca doare. Nu, glumesc! Pai uite.. esti gay, vrei si tu sa cunosti oameni ca tine si cand colo te trezesti in acest minunatii de situatii. Concluzia ar fi ca fagarasenilor le place sa hartuiasca si sa fie hartuiti. Si chinuiti. Si biciuiti. Si.. intelegi tu! Adica suntem niste sadici, ce mai! Feriti-va de noi! Buhuhuuuu

Alina Roman spunea...

Eu cred ca nu doar fagarasenii. Ci asa e lumea, in general. Poate aici se observa mai bine ca stii si ce face vecinu noaptea (ma refer la vecin fagaraseanul care locuieste in partea cealalta a orasului). Si imediat putem fi descoperiti. Trebuie ori sa ne ascundem, ori s anu facem nimic

Ralux spunea...

Si ne intoarcem la discutia aceea..

Alina Roman spunea...

:)) nu, promit. Ne vedem la suc, de abia astept sa fumez

Anonim spunea...

SUPERRRRRRRR! TE URMARESC DE MULT TIMP!...STAI LINISTITA SUNT FATA HETERO! ESTI SUPERRR! FELICITARI PTR NUNTA....PE CAND BEBE?
TE PUPA ANCA (LIA)

Ralux spunea...

Anca cea frumoasa, ma bucur ca ma citesti.. Asa macar iti mai aduci aminte cum sunt eu..:))
Multumesc de felicitari. Bebele speram sa vina mai pe la anul viitor, asa.. Sau oricand vrea el, noi in primim bucurosi. Si as vrea tot un baietel, frumos ca al tau :). Lioara s-a gandit (inca de acum 7 ani) la nume: "baietelul Ralu" :). Te sarut, nu te-am uitat, mi-e dor de tine!

Anonim spunea...

te pup...te pup imi creste inima sa te vad fericita...
ANCA

Anonim spunea...

super tare articolul, in special punctul 3. :D. bravo