marți, 14 decembrie 2010

Secret Santa :)

Brad de birou, brad mare, tăieței de casă, porcoasele pregătite, prăjiturile sunt în curs de preparare, căciulă pufoasă și moale de la Moșu' din Sibiule, copii, jocuri, desene animate, zăpadă, bulgări, idei secrete pentru Crăciun, plan de bătaie pentru între Crăciun și Rev, încă o lansare de film, lansări de CD cu muzică tradițională din Țara Făgărașului, prieteni mulți, veniți din depărtări, aniversări una după alta și un Revelion cu toți, dar toți laolaltă. Inclusiv cu Lioara și Aurelian. No.. ioi, Domnie, ce ni-om mai dixtra!

V-am spus că vreau să am o iarnă perfectă? Uite că tot am făcut ceva bun anul ăsta și dorința mea se împlinește, încet-încet..

Dacă 11 luni din anul ăsta s-au întortocheat în jurul gâtului meu, lăsându-mă de multe ori fără aer, acum situația se destinde. Ușor, ușor.

Dacă n-am murit lunea, e mai bine. Acum am înviat de-a binelea :)

Avantasia-Farewell

2 comentarii:

Anonim spunea...

sper sa ai un Craciun plin de zapada si "bunaciuni". Imi doresc atat de mult o zapada incat in Bucuresti ninge cu 3 fulgi si.....atat.
Te pup, Anca

Ralux spunea...

Mulțumesc din suflet, frumoasă Anca! Vă dorim să aveți sărbători liniștite, că ați avut și voi de tras ceva anul ăsta.. În primul rând îi doresc Sofiei să fie sănătoasă și să fie puternică. Să se poată bucura toată lumea de ochișorii ăia frumoși ai ei! Îl pup și pe Radu și îl salut și pe Mihai, na ;)

Dacă aș putea ți-aș trimite nu o cană, 100 de căni cu zăpadă de la Făgăraș! Dar știu eu o prințesă la București, care, atunci când își dorește lucruri frumoase, a doua zi se împlinesc. Deci.. o să ajungă și la voi zăpada ;)

Te pup, Ancuța!