miercuri, 29 decembrie 2010

Black Magic Woman

Si a fost si ultimul concert din Cover din anul asta. Un an foarte plin si variat, colorat. Cu muzici si cantari de tot genul.. Daca stau putin si privesc inapoi a fost un an lung, la Cover. Poate pentru ca zilele din timpul saptamanii au trecut foarte repede si doar la cantari am avut ocazia de a sta si a ne trage sufletul. De acolo ne-am tras energia si forta, ne-am incarcat bateriile, ne-am "hranit spiritual", cum zice Vio. Orele au trecut altfel. Au trecut cu folos. Da.. au fost momente de tinut minte toata viata. Fiecare concert a adunat cei mai faini oameni din oraselul asta mic. In timp s-au legat prietenii.. Iar noi, bujorii, in ultimii patru ani ne-am legat de locul asta (in special de oamenii de-ai casei de aici) pe viata. Nu sunt vorbe mari, e o certitudine. Nu stiu cate orase din tara asta bolnavioara se mai pot mandri acum cu un asa loc fain si cu oameni atat de calzi, primitori, deschisi si receptivi, ca ai Cover-ului. Este cel mai drag loc din lume, pentru noi.

Aseara s-a cantat ca de sarbatoare. Cover-uri dupa melodii celebre, Dorin (Pitariu - Electric Band Sibiu) a facut flic-flacuri cu chitara, oamenii s-au dansat intre ei (chiar si domnisoarele intre ele), s-a cantat, s-a aplaudat, unii oameni s-au regasit (...), altii s-au zgariat pe ochi, altora le-a stat bautura-n gat, altii s-au distrat de pe margine observand toate detaliile ce conteaza :)). Mike si-a schimbat parul (naravul nu e cazul..), fetele au muncit cu spor, Csilla a fost prezenta si ea, Camy.. a avut o seara cel putin interesanta - zic eu, Luci nu a mai adormit.. Vio mi s-a parut putin cam intepenit, asa.. Si ragusit, nu stiu ce-o fi facut inainte de concert, dar parca nu a fost chiar in cea mai buna forma a lui. Dupa concert s-a pus pe pozat oameni :)

No, s-a mai dus un an.. Si in ultima seara de concert am auzit asta, doar ca in varianta Santana. Mmm, asta e cea mai sexy :)
Fleetwood Mac - Black Magic Woman

Un comentariu:

viomor spunea...

"s-a pus pe pozat oameni" ... buna asta !
Intr-adevar eram "varza" de obosit asa ca eram si intepenit, pentru mine concertul a inceput la 15:30 (si s-a terminat la 5 dimineata) dar bine ca s-a terminat cu bine !