marți, 3 august 2010

pleacă Alina :( & stuff

- am trăit și ziua în care David a trecut de la Gî-gî, așa cum credea el că este numele meu, la Auca. ce emoții și ce bucurie pe mine!

- am revăzut-o pe Cătălina, colega mea de bancă din școală generală, după vreo 15 ani. altă bucurie!

- mi-am revăzut în aceeași zi diriginta din generală și tot o fostă colegă de bancă, pe care nu o mai întâlnisem din clasa a V-a. le-am văzut de la depărtare și am lăsat lucrurile așa.. nu știu de ce

- după atâtea mici bucurii, care contează, am primit o veste. Pleacă Alina la Grecia. Nu că nu m-aș bucura pentru ea, știu că are nevoie de un concediu. La mare, la bălăceală, soare, fustițe scurte, scoici, somn lung, salate delicioase etc. Dar pleacă de lângă mine :(. Noroc că se întoarce peste o săptămână!

- am primit un premiu, tot de la Alina.. pentru că sunt "sensibilă și bună scriitoare". e.. mai mult sensibilă decât bună scriitoare, știe ea!

- trebuie să dau mai departe premiul, așa că.. m-am gândit eu.. the award goes to.. fratele meu cel mare, Paulache. E criminal, motiv pentru care țin la el în mod deosebit.



- nu-mi doresc bani, mulți bani, exagerat de mulți bani, dar cânt asta cât e ziua de lungă :))

Un comentariu:

Alina Roman spunea...

Nu plec draga mea o eternitate, ci doar o saptamana. Promit sa iti spun totul si sa-ti impartasesc din experientele mele. Orcum si tu ai fost pe acolo, deci n-o sa prea ramai cu gura cascata. Dar stii ce? Macar o sa vin odihnita, asta e cel mai important. Cu mintea odihnita si trupul odihnit.. ah!! alta viata!